ВИКОРИСТОВУЮЧИ НАШ САЙТ ТА ПОСЛУГИ, ЦИМ ВИ ПІДТВЕРДЖУЄТЕ, ЩО ПОВНІСТЮ ПРОЧИТАЛИ, ЗРОЗУМІЛИ, ПОГОДЖУЄТЕСЬ І ПРИЙМАЄТЕ НАСТУПНІ УМОВИ ОБСЛУГОВУВАННЯ, ЗОБОВЯЗУЄТЕСЬ ЇХ ДОТРИМУВАТИСЯ І НЕСТИ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ЇХ ПОРУШЕННЯ.

Ласкаво просимо на сайт Інтернет-магазину Преображенський АРТ! Використання нашого веб-сайту https://store.preobrazhenskiy.art/ регулюється нашими умовами обслуговування та політикою конфіденційності. Здійснюючи оформлення замовлення, незалежно від того, чи є ви зареєстрованим користувачем чи ні, ви прямо погоджуєтеся з цими Юридичними повідомленнями, які призначені для захисту вас і нас.

Оновлено 5 квітня 2020 року


1. Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2011 року № 2297-VI, оформляючи Замовлення в Інтернет-магазині, Покупець надає Продавцю згоду без будь-яких застережень на обробку персональних даних, і підтверджує, що повідомлений про права, встановлених Законом України «про захист персональних даних», мету обробки даних, про можливість зміни мети обробки Ваших персональних даних, доступ до персональних даних третіх осіб, надання власником персональних даних часткового або повного права обробки персональних даних іншими суб’єктами відносин, пов’язаних із персональними даними, і про можливість поширення персональних даних, на що Покупцем дано згоду без будь-яких застережень.

2. Метою обробки (також збору) персональних даних Покупця є забезпечення реалізації відносин у сфері задоволення суспільних потреб фізичних осіб в товарах, роботах, послугах, надання послуг з технічного обслуговування, ремонту і діагностики товарів, відносин у сфері торгівлі відповідно до видів діяльності власника персональних даних фізичних осіб, персональні дані яких обробляються в ході господарської діяльності, цивільного, господарського, законодавства, законодавства про захист прав споживачів.

3. Покупець підтверджує і згоден, що Продавець має право використовувати інформацію: для реєстрації Покупця на Сайті, для виконання своїх зобов’язань перед Покупцем, включаючи передачу інформації третім особам, задіяним в процесі виконання Замовлення і виконання інших умов оферти, для оцінки та аналізу роботи Сайту, для інформування Покупця про проведені Продавцем акціях і в інших цілях.

4. Якщо Покупець не бажає, щоб його персональні дані оброблялися, то він повинен звернутися в Службу по роботі з Покупцями через форму зворотного зв’язку на Сайті. У такому випадку вся отримана від Покупця інформація (в той числі логін і пароль) видаляється з купівельної бази. Для ідентифікації Покупця Продавець може запитати додаткову інформацію, таку як: повні ПІБ Покупця, логін і пароль до доступу на сайт, інформацію про останні замовлення зроблені Покупцем, або запросити письмову заяву від Покупця на видалення його персональних даних з сайту. Видалення інформації здійснюється протягом 10 робочих днів з моменту отримання заяви від Покупця.

5. Продавець має право направляти Покупцю повідомлення рекламно-інформаційного характеру. Якщо Покупець не бажає отримувати розсилки, він повинен подати письмову заяву на електронну пошту preobrazhenskiy.art@gmail.com або звернутися в Службу по роботі з Покупцями через форму зворотного зв’язку на Сайті.

6. Продавець зобов’язується не розголошувати отриману від Покупця інформацію. Не вважається порушенням надання Продавцем інформації агентам і третім особам, що діють на підставі договору з Продавцем, для виконання зобов’язань перед Покупцем.

7. Не вважається порушенням зобов’язань розголошення інформації відповідно до обґрунтованих вимог закону.

8. Продавець має право використовувати технологію «cookies». «Cookies» не містять конфіденційну інформацію і не передаються третім особам.

9. Продавець отримує інформацію про ip-адресу Відвідувача Сайту. Дана інформація не використовується для встановлення особистості Відвідувача.

10. Продавець не несе відповідальності за відомості, надані Покупцем на Сайті в загальнодоступній формі: коментарі до товарів, відгуки.

11. Продавець має право здійснювати записи телефонних розмов з Користувачем / Покупцем. При цьому Продавець зобов’язується: запобігати спробам несанкціонованого доступу до інформації, отриманої в ході телефонних переговорів, і / або передачу її третім особам, які не мають безпосереднього відношення до виконання Замовлень, відповідно до Закону України від 02.10.1992 року № 2657-XII «Про інформації ».